Disclaimer

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van de website ‘Fit je pensioen in’. Het kan echter voorkomen dat de gepubliceerde informatie onvolledig of onjuist is. PFZW aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid.

 

Ook aanvaardt PFZW geen aansprakelijkheid voor een verkeerd gebruik of verkeerde interpretatie van de informatie op de website. Op deze website en de functionaliteiten erop, is ons Privacyreglement van toepassing.

 

Functioneren van de website

Wij streven ernaar dat de website en de functionaliteiten op de website goed functioneren en dat berichten die u via de website aan ons stuurt, tijdig en volledig worden ontvangen en verwerkt. We kunnen echter niet garanderen dat de website en de functionaliteiten op de website altijd foutloos functioneren. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid als deze tijdelijk, permanent, geheel of gedeeltelijk niet beschikbaar zijn, of als berichten aan ons niet tijdig en volledig worden ontvangen.

 

Eigendom

Alle informatie en beeldmateriaal op de website en diens functionaliteiten zijn eigendom van PFZW of in licentie gegeven aan PFZW. U mag de inhoud niet kopiëren (anders dan downloaden), vermenigvuldigen, doorsturen of tegen vergoeding beschikbaar stellen aan derden.
Stichting Pensioenfonds Zorg en Welzijn, KvK-nummer 41179049.

 

Copyright

Alle opgenomen informatie is eigendom van Pensioenfonds Zorg en Welzijn. De inhoud mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële en privédoeleinden. Het is niet toegestaan de inhoud van de site geheel of gedeeltelijk te vermenigvuldigen of aan derden beschikbaar te stellen zonder toestemming van Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

 

© Pensioenfonds Zorg en Welzijn 2019